Nieuws

VL-Gastro nieuwe sponsor van Tour Culinair

VL-Gastro nieuwe sponsor van Tour Culinair

Overeenkomst ondertekend tijdens Tour Culinair Weekend in Haarlem
Tijdens het Tour Culinair weekend in Haarlem hebben Bert Vossebeld namens VL-Gastro en Richard Francke namens Tour Culinair een overeenkomst ondertekend. Vanaf heden is VL-Gastro de nieuwe sponsor van Tour Culinair. Beide partijen zijn verheugd over deze samenwerking en kijken uit naar een sportieve en culinaire toekomst samen.

Over VL-Gastro
VL-Gastro biedt professionele keukens van A tot Z, inclusief ontwerp, levering, plaatsing, installatie en onderhoud. Het bedrijf denkt vanaf de start met de klant mee, waarbij alles op elkaar wordt afgestemd op het gebied van routing, apparatuur keuze, materiaal, koude- en warmtetechnieken en de raakvlakken met het interieur. Ook bij aanpassingen of verbouwingen staat VL-Gastro klaar om te helpen, waarbij de unieke eigenschappen van iedere locatie gerespecteerd worden.

Met een eigen servicedienst zorgt VL-Gastro niet allen voor onderhoud, maar ook voor het oplossen van storingen. Als partnerbedrijf van Vossebeld Vaatwastechniek is VL-Gastro de aangewezen partner voor alle keukenvraagstukken en kunnen zij mogelijk iets voor u betekenen.

Over Tour Culinair
Tour Culinair is een sportief netwerkplatform voor beslissers in de gastvrijheidsbranche, die elkaar fietsend inspireren. Naast VL-Gastro zijn ook Duvel, Brandsma Koffie, Horeko, Sligro, Coca-Cola, Vossebeld Vaatwastechniek en Anfors Imperial actieve sponsoren van dit platform.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren