Nieuws

Tour Culinair in Rogelli wielerkleding

Tour Culinair in Rogelli wielerkleding

Tour Culinair draagt sinds 2015 kleding van het merk Rogelli Sportswear. Rogelli Sportswear werd in 1974 opgericht in Noord-Brabant, het hart van de Nederlandse wielerwereld. Het bedrijf kent jaren van succes en in 1992 neemt Rini Wagtmans het merk Rogelli over als onderdeel van GOWA Sportswear BV, gevestigd in Sint Willebrord.

Rini Wagtmans was professioneel wielrenner en deed vier keer mee aan de Tour de France. Hij is een van de Nederlanders die tijdens de Tour de France in de welbekende gele trui fietste. Er lag een glansrijke wielrencarrière voor hem in het verschiet, totdat hij last kreeg van zijn gezondheid. Hij kreeg hartklachten en moest stoppen met fietsen. Maar zijn passie voor wielrennen bleef en Rini besloot een bedrijf op te richten in wielrenkleding. Hij wist als geen ander waar goede en vooral comfortabele fietskleding aan moet voldoen en maakte het zijn missie om de kleding voor wielrenners te verbeteren. Vanuit zijn eigen ervaring en expertise liet hij fietskleding maken die naast functioneel ook vooral comfortabel was. Dit bleek een goede zet en Rogelli ontwikkelde zich tot een succesvol fietskledingmerk.

Alle Tourvrienden zijn uitgerust met twee complete sets aan kleding om in wisselende weersomstandigheden goed uit de voeten te kunnen. Mis je een item of wil je iets vervangen? Neem dan contact op met Alko Tolner. De kleding kan tegen inkoopprijs en verzendkosten worden aangevuld. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren