Nieuws

Playa de Palma locatie tijdens jubileumreis

Playa de Palma locatie tijdens jubileumreis

Het 4-steren Grupotel Playa de Palma Suites en Spa is door het bestuur van Tour Culinair uitgekozen als verblijfslocatie tijdens de aankomende jubileumeditie op het Spaanse fiets- en feesteiland Mallorca.

Van zaterdag 1 t/m dinsdag 4 oktober verblijven de renners van Tour Culinair in dit fantastische hotel. Het verblijf met groot buitenzwembad, sportbar en de 1800m2 grote en luxe spa ligt op 7 minuten lopen van het strand. De spa beschikt over een overdekt zwembad met hydromassage (ideaal na een dag vol met beklimmingen), een sauna en Turks stoombad. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant direct naast het zwembad en op de tweede dag wordt er een diner geserveerd in het recent geopende rooftoprestaurant met adembenemend uitzicht over Playa de Palma. 

Direct onder het hotel kunnen de racefietsen in een afgesloten ruimte worden gestald. Met een 8,9 als gemiddelde waardering is het een van de best beoordeelde hotels in de omgeving. Een prima basis voor een mooie jubileumeditie, meerdere professionele wielrenploegen hebben dit hotel in het verleden gebruikt als verblijfslocatie tijdens hun trainingskamp. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren