Nieuws

GROTE BELANGSTELLING JUBILEUMEDITIE
Tour Culinair staat aan de vooravond van een bijzondere mijlpaal. In 2026 viert het fietsend netwerk voor eindverantwoordelijken in de hospitalitybranche haar 100e activiteit. Sinds de oprichting in 1982 is Tour Culinair bijna honderd keer bijeengekomen om fietsen te combineren met culinair genieten, inspiratie en het delen van kennis.
Een jubileum van deze omvang vraagt om een uitzonderlijk decor. Het bestuur heeft daarom gekozen voor een speciaal parcours in Toscane. Tussen de wijngaarden, glooiende heuvels en karakteristieke cipressen, en met de verfijnde Italiaanse keuken als vanzelfsprekende begeleider, krijgt de honderdste editie een setting die past bij het karakter van Tour Culinair.
De belangstelling voor deze jubileumeditie is groot. Bijna alle tourvrienden hebben zich aangemeld en de organisatie is aangenaam verrast door het enthousiasme. Om iedereen een plek te kunnen bieden, zijn inmiddels extra tickets geblokt en aanvullende hotelkamers bijgeboekt.
Het aftellen is begonnen. Met Toscane als decor en een bijzondere editie in het vooruitzicht, kan het voorgenieten beginnen.
Reacties
Log in om de reacties te lezen en te plaatsen