Nieuws

Er gaat niets boven Groningen

Er gaat niets boven Groningen

Van 17 tot en met 20 juni 2023 organiseerde horecanetwerk Tour Culinair haar 41-ste editie in Groningen en Drenthe. Het evenement stond in het teken van bezoeken aan inspirerende horecaconcepten in beide provincies, gecombineerd met twee mooie fietsritten van ieder 120 kilometer en een kort rondje met de tandem op Schiermonnikoog. Tijdens het slotdiner werd onderwijsdirecteur Gerda Dekker verrast met de klasbaktrofee.

Na de jubileumeditie van 2022 op het Spaanse eiland Mallorca, heeft het regiocomité bestaande uit Maik van Heerd, Egbert Brinks, Alko Tolner en Roy Spekhorst, alles in het werk gesteld om ook deze editie onvergetelijk te maken. De fietstochten werden gecombineerd met bezoeken aan onder meer het brouwerijhotel Parkzicht in Veendam, een barbecue en Tour Culinair quiz bij café de Toeter in Groningen, een boottocht naar Schiermonnikoog inclusief kort bezoek aan Hotel Graaf Bernstorff, een culinaire 5-gangen lunch aan boord van de Dolfijn perfect verzorgd door Restaurant Voila, een ijsstop bij Garnwerd aan Zee en het slotdiner bij restaurant het Pomphuis in Groningen.

Tour Culinair iets voor jou?
Het peloton heeft nog ruimte voor sportieve ondernemers werkzaam binnen Horeca en Toerisme. De Tour Culinair organiseert drie activiteiten per jaar waar fietsen en culinair genieten bij elkaar komen.: een voorjaarsklassieker, een 2- of 3-daags wielerevenement in binnen- of buitenland waarbij ongeveer 125 kilometer per dag gefietst wordt en een najaarsklassieker. Naast de Tour wordt er jaarlijks een klasbaktrofee uitgereikt. Met deze prijs wil Tour Culinair het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht brengen. Interesse in deelname aan de Tour Culinair? Maak je interesse kenbaar  aan Rik Husken via secretaris@tourculinair.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren