Nieuws

Anfors Imperial nieuwe wijnsponsor

Anfors Imperial nieuwe wijnsponsor

Tour Culinair kondigt met enthousiasme de samenwerking aan met Anfors Imperial als nieuwe wijnsponsor. Na een langdurige en fijne samenwerking met Verbunt Verlinden die eind 2023 in goed overleg werd beëindigd, ontstond er een kans voor een nieuwe partner op het gebied van wijn om toe te treden tot Tour Culinair.

Dankzij de bemiddeling van tourvriend Aart Jan Koppert is het met genoegen dat we de rol van Anfors Imperial in dit culinaire avontuur kunnen presenteren. Sinds 2002 is Anfors Imperial opgericht en eigendom van Hans Bijvoets. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het importeren van kwaliteitswijnen uit de klassiek Europese wijngebieden. Met een rijke geschiedenis in het leveren aan vooraanstaande horecagelegenheden in heel Nederland, staat Anfors Imperial bekend om het aanbieden van wijn met  karakter en het delen van unieke verhalen en relevante wijnkennis.

Hans Bijvoets kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met Tour Culinair en is enthousiast over de mogelijkheid om tijdens de Tour Culinair-evenementen mee te fietsen en de passie voor wijn te delen met de tourvrienden. Vanwege zijn woonplaats die deels in Italië en deels in Nederland is gevestigd, bestaat de kans dat wijnadviseur, sommelier en sportman Roy Pelgrim het wijnbedrijf zal vertegenwoordigen.

Tour Culinair en Anfors Imperial streven naar een duurzame en succesvolle samenwerking, waarbij ze gezamenlijk uitkijken naar de culinaire hoogstandjes die ze samen kunnen bereiken.

Op de foto v.l.n.r. Alko Tolner - bestuur TC en portefeuillehouder sponsoring, Richard Francke - voorzitter TC, Hans Bijvoets en tourvriend Aart Jan Koppert

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren