Tour Culinair in 2021

Wij hadden jullie via mail graag uitgenodigd voor de voorjaarsklassieker, maar vanwege alle beperkingen hebben wij helaas moeten besluiten om dit evenement te annuleren.
 
Wij  willen nu alle pijlen richten op een succesvol Tour Culinair weekend. Om de kans te vergroten dat dit daadwerkelijk doorgaat en hier zoveel mogelijk deelnemers bij te verwelkomen, is besloten om het geplande weekend in juni te verplaatsen naar het eerste weekend in oktober. Tegen die tijd is een groot deel van Nederland gevaccineerd en zal onze branche ook weer geruime tijd open zijn.  Noteer dus nu het weekend van zaterdag 2 t/m dinsdag 5 oktober in je agenda en mis het niet! De incheck is op zaterdagavond en uitchecken is op de dinsdagochtend na het ontbijt. We zijn dat weekend te gast bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem bij Tourvriend Kees Hensen.
 
Fietstocht in juni
Mochten de versoepelingen het mogelijk maken, dan hebben wij het plan om op zondag 20 juni een mooie rit met elkaar te fietsen ergens centraal in Nederland. Deze rit willen wij graag combineren met een informele lunch en afsluitende borrel. Zet deze dag dus alvast met potlood in je agenda! Zodra deze activiteit definitief gemaakt kan worden, komen wij graag bij jullie terug.
 
Geniet tot die tijd in ieder geval van het fietsen en blijf gezond!